Sharing should be simpeler then this

Dat is waar het nieuwe berichtensysteem van Facebook om draait. Ik geef je groot gelijk. [Video]

Zelf gebruik ik Gmail voor ‘zakelijke’ mail. Aanvragen en communicatie van/met klanten komt in Gmail binnen via mail[at]thomasvanmanen[punt].nl, mail van de UU komt binnen in een filter en tenslotte is @Gmail voor al het andere leuks, maar wel met een zakelijk tintje. Hotmail gebruik ik voor vrienden, het voetbalteam en andere ongein. Hotmail gaat er dus uit, het systeem van Facebook is veel handiger. Mijn vrienden zitten niet meer op MSN of op het live-platform, die spreek ik toch al op FAcebook. Laten we het persoonlijke dan maar in 1 omgeving houden. Dag hotmail, doe de groeten aan Bill!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *