Stilte, hier wordt gestudeerd

Weinig activiteit hier….. Dat klopt. Ik leg je uit waarom.

Sinds 1 februari ben ik namelijk weer student. Dit zullen sommigen ongetwijfeld al weten via Twitter, maar ik schrijf er nu ook even een post over. Ik ben gaan studeren aan de Universiteit Utrecht en volg daar momenteel een pre-master. Een pre-master, wat is dat? Nou dat is een speciaal schakeljaar voor mensen zoals ik die, na hun HBO, nog de verdieping in willen. Dit jaar volg ik dus binnen de bachelor Film- en televisiewetenschappen een aantal vakken om vervolgens volgend jaar de master Nieuwe Media & Digitale Cultuur te doen. Kortom een tweejarig traject. Deze periode zit ik 3 dagen per week op school en daarnaast werk ik de overige 2 dagen nog steeds bij de Media Academie. Het is dus nogal druk de laatste tijd.  Het bloggen is er dus een beetje bij ingeschoten. Ik heb nog wel een post geschreven voor Educate the Crowd en ik ben een nieuw posterousblog begonnen waar je mijn studiebeslommeringen kunt volgen. Hier post ik opdrachten die ik maak, bijvoorbeeld dit stuk over de droom van participatiecultuur.

Het zal dus nog wel even stil blijven op dit blog. Ik ben sowieso op zoek naar een nieuwe functie voor mijn website en wat blogs die daar paralel aan lopen of hier te integreren. Daarover later meer. Vergeef me dus de stilte en lees wat ik elders schrijf, bijvoorbeeld op het Media Academie blog, het Educate the Crowd blog of op het studieblog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *