Waarom ik vertrek bij de @MediaAcademie

Vandaag werk ik voor het laatst bij de Media Academie. Het hoe en waarom lees je hier.

Toen ik in 2008 stage ging lopen tijdens het laatste jaar van mijn HBO-studie aan de HvA kwam ik terecht bij de Media Academie als online marketeer. Na mijn stage bleef ik plakken en toen sloeg het noodlot toe: we gingen failliet. Ik verloor mijn baan en een grote groep collega’s met mij. We namen afscheid van het enige mooie stukje Mediapark.

Na enkele maanden werd bekend dat de Media Academie een doorstart zou maken. Marcel van den Berg van de Twice Group nam de zaak over en had als doel om het instituut te doen herleven. Dat is gelukt en ik mocht samen met 5 andere collega’s terugkomen.

Nu  ruim 2,5 jaar jaar later neem ik afscheid. Dit keer niet noodgedwongen. Ik heb besloten dat met mijn studie aan de UU, mijn werk als freelancer en de 16 uur die ik bij de Media Academie actief was, er een van de drie moest afvallen. Door de goede reacties op mijn freelancewerk en de opdrachten en vaste klussen die in 2011 op het programma staan is op de Media Academie de keus gevallen als afvaller.

Ruim 100 blogposts, ruim 50.000 blogviews, ruim 1000 tweets en ga zo nog maar even door. Het was zowel op marketing als redactioneel niveau altijd goed werken in Hilversum. Ik bedank Marcel, Vicky en Jacq voor de ruimte die jullie mij hebben gegeven om creatief en vernieuwend te werk te gaan, ik bedank Pauline en Elke voor de rooksessies op het balkon, Dennis voor onze creatieve sessies waarbij we elkaar te lijf gingen met onze kennis, Harold, Vincent en Jerry voor alle goede (en minder goede) grappen), Belinda voor de gezellige ritjes  van en naar Hilversum  en alle andere collega’s voor hun gezelligheid en collegialiteit. Het waren mooie tijden.

Ik wens alle collega’s en het bedrijf een mooie toekomst en ik weet zeker dat dit helemaal goed gaat komen.

4 comments on “Waarom ik vertrek bij de @MediaAcademie

  1. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *